Diverse Projecten
Allround ontwerpburo
Kolibri Design is een allround ontwerpburo met een specialisme in automotive design. Tegenwoordig is het vooral de combinatie van ontwerp en productie onder n dak die onze klanten aanspreekt. De projecten die wij aannemen passen veelal in deze combinatie. Maar ook andere ontwerpgerelateerde projecten komen regelmatig voorbij.

Jarenlange ervaring
Dankzij onze jarenlange ervaring ook in productie, onderscheiden wij ons van veel andere ontwerpburo's. Wij ontwerpen met in het achterhoofd kennis over de werkelijke problemen die zich zullen gaan voordoen als het ontwerp in productie gaat. Wij zullen een ontwerp dus nooit mooier of goedkoper aan u voorspiegelen dan het is. Want daar hebben we vooral onszelf mee.

Kans van slagen
Alle wegen leiden naar Rome. Maar welke wegen komen er zonder valkuilen? Er zijn welliswaar altijd meerdere richtingen om een project tot een goed eind te brengen. Maar daarvan leiden er slechts een paar tot winst, alle andere tot verlies. Een goede voorbereiding en gids zijn dus onontbeerlijk. Als ervaren gids nemen wij alleen projecten aan waarvan wij kunnen overzien dat u een rele kans op succes heeft met onze input.

Gallery
w